Η εταιρεία GreenMall φροντίζει για την έγκυρη αποστολή της παραγγελίας σας με Courier.

Η διαδικασία που ακολουθούμε είναι η εξής:

  1. Παραλαμβάνουμε την παραγγελία σας.
  2. Εάν έχετε παραγγείλει φυτά φροντίζουμε να είναι ποτισμένα.
  3. Ετοιμάζουμε τα προϊόντα και τα τοποθετούμε σε ειδικά κιβώτια για την πλήρη προστασία των φυτών.
  4. Η παραγγελία αποστέλεται λίγο πριν “φύγει” το αυτοκίνητο της Courier για να είμαστε σίγουροι ότι θα την έχετε σε λιγότερο από 24 ώρες και ότι θα παραμείνει το λιγότερο δυνατό στην Courier.

Η αποστολή γίνεται με την Ελτά Πόρτα Πόρτα Courier που αυτό σημαίνει ότι σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και αν είστε δεν υπάρχει εξτρά χρέωση δυσπρόσιτης περιοχής.

Για το λόγο ότι στέλνουμε τα προϊόντα μας με κούτες και ισχύει ογκοχρέωση

 

Σημείωσεις:

  • Όλα τα προϊόντα μας έρχονται άρτια συσκευασμένα και τοποθετημένα. Κατά την παραλαβή του δέματος σας εάν δεν είστε σίγουροι ή έχετε αμφιβολίες για την κατάσταση θα πρέπει να ανοίξετε το δέμα στην Courier για να επιβεβαιώσετε την κατάσταση του.
  • Σε περίπτωση που το δέμα έχει πρόβλημα και έχει ανοιχθεί στην Courier τότε αμέσα επιστρέφεται και σας στέλνουμε ξανά την παραγγελία.
  • Σε περίπτωση που έχετε παραλάβει το δέμα σας, έχει ανοιχθεί σε δικό σας χώρο και θέλετε να επιστραφεί, τότε θα πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι το φυτό θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση και ποτισμένο. Σε περίπτωση που έχει μαραθεί, σπάσει, κλπ δεν θα γίνεται δεκτό.
  • Εάν την επόμενη ημέρα το πρωί δεν σας έχουν καλέσει και δεν είστε σε νησί ή Κρήτη παρακαλούμε να μας καλέσετε άμεσα για να ελέγξουμε που βρίσκεται η παραγγελία σας.

 

Είμαστε στην διάθεση σας.